Tilbage
Tilpas udvalg

Handsker

Her på DinApoteker,dk er det nemt at finde rundt blandt vores store sortiment af handsker til alskens formål. Du kan vælge i hele vores udvalg. Hvis du har særlige behov, kan du se, om du kan finde noget, der passer dig - ellers er du velkommen til at kigge ned til os på dit lokale apotek.

67 Produkter
Sorter efter:

Med handsker kan du undgå smitte og at smitte, når bakterier og virus smitter ved fysisk kontakt. Både hvor du selv er smittet og du derfor vil undgå at smitte andre - og hvor du ønsker at beskytte dig mod andres smitte.

Du kan vælge handsker med pudder (der gør det lettere at påtage og aftage handsker) og uden, som vi anbefaler, hvor du f.eks. skal bruge dem i madlavning.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.