Tilbage
Tilpas udvalg

Hæl- og skoindlæg

Her på DinApoteker.dk kan du se dit lokale apoteks sortiment af hæl - og skoindlæg. De er gode til aflastning og lindring af "dårligt fodtøj" og småskavanker fra fødderne. Du finder et stort udvalg her på siden.

42 Produkter
Sorter efter:

Hæl og skoindlæg

Der er mange, der har behov for fodindlæg, men der er stor forskel på, hvilken type indlæg, der egner sig bedst. Når du lægger et indlæg i dine sko, korrigeres din fodstilling, så dine fødder får en mere naturlig gangafvikling. Det betyder, at du mindsker overbelastningen af ledbrusk, ledbånd, sener og muskler i dine ben og dine fødder.
Et fodindlæg giver således:
Korrektion
Aflastning
Støtte
Ofte vil du med et standard fodindlæg få afhjulpet dine gener. I sjældne tilfælde er det nødvendigt at besøge en bandagist og få speciallavet et helt individuelt fodindlæg.

Har du behov for hjælp?

Har du behov for hjælp til at vælge, hvilket indlæg, der vil gavne netop dine fødder, så kom ind på dit lokale apotek, eller brug chatten her på DinApoteker.dk Har du diabetes eller gigtsygdom, er det særligt vigtigt at du passer godt på dine fødder. Du kan under hudpleje, som du vælger øverst på siden ved underpunktet fodpleje se alle vore produkter til daglig pleje af dine fødder.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.