Tilbage
Tilpas udvalg

Pilleæsker, Doseringsæsker og medicinmål

På DinApoteker.dk kan du se vores store udvalg af doseringsæsker og medicinmål. De er en daglig hjælp, hvis du har svært ved at huske at tage din medicin rigtigt. Find hvad du mangler og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig. Og vi står klar tæt på i nærheden af dig!

70 Produkter
Sorter efter:

Får du piller, der driller? Eller har du svært ved at styre doseringen? Brug en pilleæske!

Hold nemt styr på din medicin med vores doseringsæsker, pilleæsker og medicinmålebægre.

Ofte stillede spørgsmål om pilleæsker og doseringsæsker

Herunder kan du læse relevante spørgsmål inden du køber en pilleæske.

Hvor kan man købe pilleæsker?

Du kan købe pilleæsker på de fleste apoteker og i nogle supermarkeder. Sørg for at tjekke størrelsen på pilleæsken for at sikre, at den kan rumme de piller, du skal opbevare. Du kan også købe pilleæsker online på dinapoteker.dk.

Hvad hjælper en pilleæske med?

Hvis du har brug for at tage medicin regelmæssigt, kan en pilleæske være en nyttig måde at holde styr på dine doser. De er generelt billige, så det er vigtigere at købe en æske, der passer til dine behov, fremfor bare at købe den billigste.

Hvilken pilleæske skal jeg vælge?

Pilleæsker kommer i en række forskellige størrelser, så du kan vælge en, der passer til dine behov. Skal du kun tage et par piller om dagen, vil en lille pilleæske være tilstrækkelig. Men hvis du skal tage flere piller i løbet af dagen, kan du med fordel investere i en større pilleæske med flere rum. Pilleæsker kan også være nyttige, hvis du skal tage medicin, mens du rejser. På den måde kan du sikre dig, at du ikke glemmer vigtige doser.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.