Tilbage
Du handler her: Slagelse Løve Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Transportsyge

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets håndkøbssortiment til behandling af transportsyge, uanset om du skal flyve, køre bil eller sejle. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Hvor der er tale om tabletter, bør du som hovedregel anvende midlet inden du skal rejse, da eventuel kvalme og transportsyge nedsætter mavetømningen. Tabletten ligger da i maven, til kvalmen er overstået.

10 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.