Tilbage
Tilpas udvalg

Øvrige produkter til dyr

Her på DinApoteker.dk kan du også se, hvilke andre midler, du kan købe hos dit lokale apotek til dit kæledyr. Mangler du insulinsprøjter, eller har dit kæledyr fået hudsvamp, er det her du finder hjælp. Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden.

3 Produkter
Sorter efter:

Det er her du kan se, hvilke andre midler, du kan købe hos dit lokale apotek til dit kæledyr.

Mangler du insulinsprøjter, eller har dit kæledyr fået hudsvamp, er det her du finder hjælp.

Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden. Du må selvfølgelig også kontakte os på DinApoteker.dk på chatten.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.