Tilbage

Ørepropper mod støj, vand m.m.

Ørepropper? Her på På DinApoteker.dk kan du se apotekets sortiment indenfor kategorien ørepropper. Hvad enten det er for at holde vand eller støj ude, så finder du let, hvad du mangler. Lykkes det ikke at finde ørepropper til dit behov, så kom ned til os på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig. Og vi står klar tæt på i nærheden af dig!

44 Produkter
Sorter efter:

På DinApoteker.dk finder du Ørepropper, uanset om du skal beskytte øret mod støj vand eller andet. Vore ekstra lyddæmpende beskytter effektivt mod høj støj. Disse dæmper lyd og er velegnede til at sikre ro og uforstyrret søvn hjemme eller på rejse. Du finder propper i praktisk rejseæske til enten fler- eller engangsbrug .
Har du behov for at undgå ubehag på grund af trykforskelle for eksempel under flyrejser anbefaler vi ørepropper til rejsebrug.

Skal du undgå at der trænger vand ind i øret under eksempelvis badning, finder du også egnede varianter hertil.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.