Tilbage
Tilpas udvalg

Ørepropper mod støj, vand m.m.

Ørepropper? Her på På DinApoteker.dk kan du se apotekets sortiment indenfor kategorien ørepropper. Hvad enten det er for at holde vand eller støj ude, så finder du let, hvad du mangler. Lykkes det ikke at finde ørepropper til dit behov, så kom ned til os på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig. Og vi står klar tæt på i nærheden af dig!

44 Produkter
Sorter efter:

På DinApoteker.dk finder du Ørepropper, uanset om du skal beskytte øret mod støj vand eller andet. Vore ekstra lyddæmpende beskytter effektivt mod høj støj. Disse dæmper lyd og er velegnede til at sikre ro og uforstyrret søvn hjemme eller på rejse. Du finder propper i praktisk rejseæske til enten fler- eller engangsbrug .
Har du behov for at undgå ubehag på grund af trykforskelle for eksempel under flyrejser anbefaler vi ørepropper til rejsebrug.

Skal du undgå at der trænger vand ind i øret under eksempelvis badning, finder du også egnede varianter hertil.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.