Tilbage
Du handler her: Viborg Løve Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Enzymer

Her på DinApoteker.dk har du adgang til apotekets håndkøbssortiment til behandling af enzymmangeltilstande uden recept. Når en person mangler pankreasenzym eller bugspytkirtel -enzym skyldes det nedsat produktion i bugspytkirtlen. Det kan der være mange grunde til. Det er ikke midler, vi anbefaler uden du har fået det anbefalet af din læge.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Har du spørgsmål, kan du træffe os på dit lokale apotek eller du kan skrive til os på chatten.

8 Produkter
Sorter efter:

Bugspytkirtelenzymer

Når vores mad forlader mavesækken og kommer ned i tyndtarmen, bliver den tilsat fordøjelsesenzymer i mavesaften fra blandt andet bugspytkirtlen. Disse enzymer hjælper med til at nedbryde fødeemnerne, så vi kan få gavn af, optage og efterfølgende udnytte de forskellige næringsstoffer, der er i vores kost.

Bugspytkirtlen

Bugspytkirtlen – eller pancreas, som er det medicinske navn for kirtlen - udskiller tre enzymer til tyndtarmen: amylase, protease og lipase. Desuden producerer den hormonerne insulin og glucagon. Ved forskellige sygdomme i bugspytkirtlen kan produktionen af disse enzymer være nedsat. Selv om disse enzymer kan købes i håndkøb – og dermed uden recept, anbefaler DinApoteker.dk at man rådfører sig med sin læge eller endokrinolog.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.