Tilbage
Du handler her: Malling Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Menstruationsartikler

På DinApoteker.dk finder du alt til hygiejne også af de ædlere dele på kvindekroppen. Læs mere her om menstruationsartikler. Vi har her på dit lokale apotek et stort sortiment. Kig varerne igennem her på siden og find dine favoritter og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

28 Produkter
Sorter efter:

Er du til "bæredygtighed", er Diva-Cup eller OrganiCup måske noget for dig. Den påvirker ikke kroppens naturlige pH-balance. De kan bruges i op til 12 timer ad gangen - også om natten. Optimal komfort. Perfekt til en aktiv livsstil med alt fra yoga til svømning. Læs mere under varerne for rigtig størrelse. I gennemsnittet kan det tage op til tre menstruationscyklusser at blive vant til brugen af en menstruationskop. Alternativt kan du vælge traditionelle tamponer og bind.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.