Tilbage

Ryg- og lændeforbinding

På DinApoteker.dk kan du i fred og ro gennemgå apotekets sortiment af bandager til ryg og lænd. Du finder det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

12 Produkter
Sorter efter:


Har du fået et hold i lænden eller døjer du med ømhed i den nederste del af ryggen og lænden, anbefaler mange fysioterapeuter core-træning.
Netop Core træning styrker dit korset d.v.s. din mave og ryg, og dette støtter og stabiliserer din overkrop.

Ydermere vil du have stor gavn af at bruge et lændebind eller et rygbind.
De brede lændebind støtter lændens muskler og aflaster.
Ofte mærker man den smertelindrende virkning meget hurtigt.

Derudover sikrer et lændebind eller et rygbind, at varmen holdes i kroppen og det gavner de skadede led og muskler. Også derved opnår en god og effektiv smertelindring.

Vi anbefaler at lændehold og rygsmerter vendes med fysioterapeuten, lægen, kiroprakteren. De vil alle kunne hjælpe med at forebygge nye skader, hvis du er plaget af smerter i ryg eller lænd. 

Smerterne bevirker mange gange, at du er nødt til at give lænden eller ryggen en tiltrængt pause. Men søg hjælp, hvis det er gentagne smerter. Og håb på at de kan forebygges med passende træning.


Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge forbindinger til lænd og ryg. Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.