Tilbage

Natcreme

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indenfor natcremer. Uanset din hudtype og alder kan du her finde hjælp i lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov.

Vi har natcremer i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe på dit lokale apotek eller i chatten her på siden.

70 Produkter
Sorter efter:

Valg af ansigtspleje til nat

Det er yderst brugbart at bruge en natcreme, his du vil have en sundere hud.

Hvilken natcreme du skal vælge afhænger af flere ting, fx hvilken tilstand din hud er i, om du har allergi og hvilken effekt du ønsker at opnå med din natcreme.

Natcreme fra kendte mærker

Langt hen af vejen er det dog dine egne præferencer, der afgører valget. Og derfor hælder mange til natcremer fra mere kendte mærker. Det kan du finde her på siden, da vi forhandler natcremer fra kendte mærker som CeraVeEcooking, Vichy og A-Derma.

Husk også at bruge dagcreme og serum.

Ofte stillede spørgsmål om natcreme:

Hvorfor skal man bruge en natcreme?

Om natten har huden ro til at regenerere og genfinde balancen efter dagens påvirkninger. Til det har den brug for særlig pleje. Natcremer giver intens pleje til din hud, mens du sover, så du vågner med et ansigt, der ser mere udhvilet ud.

Hvad er forskellen på en natcreme og en dagcreme?

En natcreme er rigere og mere nærende end en dagcreme og er derfor vigtig i en optimal hudplejerutine. Mange vælger at benytte samme creme dag og nat, men det kan være en rigtig god idé at investere i en natcreme, da huden har brug for ekstra næring om natten.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.