Tilbage

CeraVe

Nu kan du købe det verdenskendte brand CeraVe i Danmark. I første omgang på udvalgte apoteker - og her på DinApoteker.dk. CeraVe er meget effektive og særligt skånsomme plejeprodukter. CeraVe indeholder ceramider, der bidrager til opretholdelsen af en sund og stærk hudbarriere.​​​​​​​ For de bedste resultater indeholder CeraVe produkter nøje udvalgte og effektive ingredienser. CeraVe indeholder en blanding af 3 essensielle ceramider (1, 3 and 6-II), hyaluronsyre, fedtsyrer og andre lipider, som hjælper med at styrke hudens naturlige og beskyttende barriere.

I sortimentet kan du vælge mellem cremer, lotions, fodcreme og håndcreme og renseprodukter til brug ved din daglige hudplejerutine. CeraVe er skånsomt og beregnet til alle hudtyper og hele familien. Både børn og voksne. Og så har det en pris, hvor alle kan være med! CeraVe er et verdenskendt brand indenfor hudplejeprodukter og det er selvfølgelig  udviklet i samarbejde med dermatologer. De første produkter kom på markedet i 2006.
Hudplejeprodukterne fra CeraVe reparerer og styrker hudens naturlige barriere, og virker op til 24 timer.

Det helt specielle med produkterne fra CeraVe er, at de indeholder ceramider. Ceramider er kendetegnet ved at medvirke til at holde huden både fugtig, glat og sund, ligesom det medvirker til at du efterlader huden med en stærk hudbarriere, som beskytter mod urenheder, bakterier og oxidativt stress. Ceramider dannes naturligt i din hud, men vi oplever ofte, at hudens indhold nedsættes p.g.a. brug af sæbe og andre renseprodukter. Når du tilfører ekstra ceramider til huden i dine plejeprodukter, gør du det bedste for din hud. Samtlige CeraVe produkter indeholder ceramider. Det gælder både cremer, lotion og renseprodukter.

I vores udvalg finder du følgende CeraVe hudplejeprodukter:

CeraVe Fugtgivende creme: En fugtgivende og regenererende creme uden olie og parfume. Opretholder en sund og smidig hud, og kan især anvendes af personer med tør og irriteret hud.
CeraVe Fugtgivende ansigtscreme Spf 25: En mild og effektiv creme, der fugter og plejer huden. Cremen kan med fordel anvendes af personer med normal eller fedtet hud.
CeraVe Fugtgivende lotion: En mild og lidt tyndflydende lækker lotion til at fugte og pleje huden. Lotionen kan med fordel anvendes af personer med normal eller fedtet hud.
CeraVe fugtgivende rens: En blid ansigtsrens der fjerner snavs og døde hudceller. Forebygger og behandler uren hud som bumser og hudorme. Rensen udtørrer ikke huden og efterlader den ren, blød og glat.
CeraVe Fugtgivende Micellar vand: En lækker rensetonic, der fjerner rester af makeup og andre eksterne urenheder. Udtørrer ikke huden, der efterlades ren og blød.
Sørg for at skabe dig en god hudplejerutine
Om du vælger at pleje din hud er selvfølgelig dit valg. DinApoteker anbefaler dig at få en hudplejerutine der passer til dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd til en mere effektiv hudplejerutine i hverdagen.

Vi anbefaler:

Vask og eksfoliering: Som det første i din daglige hudplejerutine, er at vaske ansigtet og/eller kroppen. Brug en rens, så du får fjerne døde hudceller, snavs og bakterier. 1-2 gange om ugen kan du med fordel bruge en mild scrub der renser i dybden.
Creme og lotion: Efter den mere dybdegående rens af huden, er det vigtigt at huden får tilført næringsstoffer, fugt og evt. vitaminer og mineraler fra en effektiv creme eller lotion.
Solcreme: Om sommeren bør du påføres creme med spf gerne ca. 20 minutter inden du går ud i solen. Så beskytter solfaktoren din hud bedst muligt og du får den bedste virkning. Husk at  solcremen først påføres efter vask/rens og gerne også efter påføring af fugtcreme/lotion, hvis du da ikke vælger påfører solcreme i forbindelse med din hudplejerutine.
​​​​​​​

Køb dine CeraVe hudplejeprodukter på DinApoteker.dk
Tjek om dit lokale apotek på DinApoteker fører CeraVe.​​​​​​​
​​​​​​​Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, kan du kontakte os på dit lokale apotek eller du kan skrive til os på chatten her på DinApoteker.dk Vi svarer hele døgnet.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.