Tilbage
Tilpas udvalg

Tyggegummi

Her kan du se og læse mere om vores sortiment indenfor tyggegummi til brug ved rygeophør eller ved ønske om reduktion i rygetrang.
Du finder mange forskellige smagsvarianter - og der er væsentlig forskel i "tyggegummiets hårdhed".
Det er vigtigt du lærer den rigtige tyggeteknik, men også at du har viljen til at ville undvære tobak,hvis du skal have en forøget chance for succes. Har du spørgsmål, så kom ned på dit lokale apotek eller skriv til os på chatten.

29 Produkter
Sorter efter:

Nikotintyggegummi til rygestop

Nicotintyggegummi dæmper rygetrangen, i løbet af dagen. Med nikotintyggegummi kan du komme lidt nærmere på dit succesfulde rygestop.
Alle, der har røget, kender den snigende følelse og forventningens glæde, der nærmer sig, når trangen til at tænde en cigaret melder sig. Den følelse er næsten uimodståelig for selv den stærkeste.

Et supplement

For at kunne stoppe kan det være nødvendigt at finde et godt supplement, der i begyndelsen kan give nogenlunde den samme effekt, som kroppen har vænnet sig til når du tænder en smøg. Det skal også kan lægge en dæmper på de mange vaner, du gennem sikkert mange år har forbundet med tobaksrygning.
Et tyggegummi til rygestop dulmer din trang efter tobakken og kan gøre det nemmere at gøre noget aktivt, når rygetrangen kommer. For det gør den sikkert …
Du skal arbejde på at styre din rygetrang. Og når du tygger nikotintyggegummi, får din krop den vanlige nikotin fra tyggegummiet, og på den måde kan du få lettere ved at få succes i dit rygestop.

Der er mange muligheder

Du kan finde nikotintyggegummi i mange forskellige smagsvarianter. Så kan du finde en variant, der passer dig. Og du kan skifte mellem forskellige smage og finde den smag af nikotintyggegummi, du synes smager bedst.
Hvilken smag af tyggegummi til rygestop du vælger er op til dig – effekten er den samme.

Og 2 styrker

Du kan vælge mellem to styrker af vores tyggegummi-produkter. Bemærk at de stærke varianter er stærke i smagen, da nikotin har en skarp smag. Derfor er stærke tyggegummier bedst til de, der har behov for ekstra meget nikotin.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.