Tilbage
Tilpas udvalg

Læbepleje

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indenfor pleje af læber. Uanset om det er tørre og sprukne læber, eller dine læber bare skal forkæles, kan du her finde hjælp. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

65 Produkter
Sorter efter:

Mange varianter til gode pleje af læber

Læbeprodukter findes i forskellige udgaver og konsistenser. Der findes f.eks læbepomade, lip balm (læbebalsam), lip butter, lip oil og læbesalve.
Det er meget individuelt, hvilket produkt man foretrækker.
Den klassiske læbepomade er et godt allround produkt, der plejer og forebygger tørre og sprukne læber. Nogle læbepomader tilfører glans og glød til læberne.
En Lip Balm virker ofte ekstra plejende og nærende.

Medicinsk acnebehandling til sprukne og tørre læber

I nogle situationer stilles der ekstra store krav til læbeprodukter.
Personer i medicinsk akne-behandling oplever ofte, at læberne bliver ekstremt tørre og sprukne. I disse situationer er det vigtigt at vælge en god og rig læbepomade/lipbalm med genopbyggende, fugtgivende og beskyttende virkning.
Der findes produkter, der danner en effektiv og beskyttende film på læberne, så huden holdes fugtet og smidig.

Læbepomade med eller uden solfilter

Læbeprodukter findes både med og uden solbeskyttelsesfilter. Vær opmærksom på, at læberne er udsatte og skal beskyttes lige så godt som resten af ansigtet. Derfor er det en god idé at vælge en læbepomade med solfilter, hvis du skal opholde dig i solen. Husk også, at læberne er ekstra udsatte i kulden på skiferien.

Se produkter til forkølelsessår her

Har du brug for mere information?

Kom ind på dit lokale apotek og spørg os - Du er også meget velkommen til at skrive til os på chatten her på DinApoteker.dk

Ofte stillede spørgsmål om læbepleje:

Hvorfor bør man bruge læbepleje?

En god læbepleje er vejen til smukke og bløde læber. Vore læber er sensitive og bliver dagligt udsat for mange faktorer, der kan påvirke deres sundhed og udseende. Det kan være alt fra vejrforhold, fødevarer, forurening, skadelige makeup produkter, hormoner og stress. Det er derfor vigtigt, at vi passer ordentligt på vores læber.

Hvad kan man gøre ved tørre læber?

Det er vigtigt med en god læbepleje, hvis du vil undgå tørre læber. Mest kendt er læbepomade, men der findes også andre muligheder. Derudover kommer læbepomade i et utal af varianter. Få hjælp mod tørre læber her.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.