Tilbage
Tilpas udvalg

Termometre og tilbehør

Du finder på DinApoteker.dk de termometre og tilbehør hertil, som vi sælger på dit lokale apotek. Der er forskellige modeller. Læs beskrivelsen og find din egen favorit, der dækker det behov, du måtte have.

29 Produkter
Sorter efter:
Apotekets termometre kan anvendes både i endetarmen, i munden eller under armen. De er så tætte, at de kan sprittes af efter brug. Modellen med bøjelig spids er særlig anvendelig, hvis det er børn, der godt kan ligge lidt uroligt under målingen. Vores termometre indeholder ikke nikkel, kviksølv eller glas.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.