Tilbage
Tilpas udvalg

Hår- og hovedbundskur

På DinApoteker.dk finder du hjælp til en hårkur eller en hovedbundskur, hvis dit hår og hårbund trænger. Vi har udvalget og midlerne til at hjælpe dig. Kan du ikke finde, hvad du søger, så kontakt os på dit lokale apotek.

41 Produkter
Sorter efter:

Hårkur for at rette op på skader

Du renser dit hår med en shampoo, mens en balsam efterfølgende plejer og beskytter håret. Er dit hår skadet, kan du med fordel give det en hårkur med et af produkterne her på siden..
En god plejende hårkur er et vidundermiddel til dit udpinte hår, for at at undgå spaltede spidser, glansløst, tørt og rette op på skadet hår.
Dit hår skades når det udsættes for koldt vejr, solens stråler, ligesom hårfarve, afblegning og føntørring gjort håret både tørt og slidt. En hårkur reparerer på slidt hår og plejer en tør hovedbund.
Har du spørgsmål eller behov for gode råd, så spørg på dit lokale apotek, eller brug chatten her på DinApoteker.dk
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.