Tilbage
Tilpas udvalg

Rens og desinfektion

Hånddesinfektion, håndsprit, sårrens. Husk det til ferien eller farten.

Køb på DinApoteker.dk. Online apotek lokalt fra dit eget apotek Hurtig levering. 

Find alle produkter til sport, fritid og rejser her

58 Produkter
Sorter efter:

Her finder du mange produkter til hånddesinfektion og sårrens - men også alcogel og håndsprit til brug for at modvirke bakterier og vira. Vores håndsprit indeholder den mængde alkohol, som myndighederne anbefaler. Og vores håndsprit indeholder også plejende fedtstoffer, så dine hænder ikke tager skade af det, når du har behov for hyppig håndrens. Og vi har dem i flere størrelser, så du kan finde en der er egnet til at tage med på farten. Husk endelig at gemme flasken, når du har brugt den. For det er billigere at fylde den op fra en større flaske. Det er god økonomi.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.