Tilbage
Tilpas udvalg

Hårshampoo

På DinApoteker.dk er det hurtigt at finde, hvad dit hår har behov for. Ud fra din hårtype - og dit behov, kan du let finde din favorit i vores store sortiment. Kig det igennem - og find hvad du mangler - vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

119 Produkter
Sorter efter:

Hårshampoo til al slags hår

Det er lidt af en jungle at vælge imellem hårshampooer. For mange er ”shampoo bare shampoo” men der er vitterlig stor forskel imellem de mange produkter du kan se i dit lokale apoteks sortiment.
Når du skal vælge den optimale shampoo netop til dit hår, skal du gøre det ud fra hårbund, eventuelle gener i din hårbund, din hårtype.
Måske er du typen, der danner meget fedtstof i hårbunden, så du derfor skal have en shampoo, der renser og skåner hovedbunden, eller måske har du klassisk tørt hår. Rigtig mange mænd og kvinder døjer med netop tørt hår, fordi mange tørrer, farver og bruger en masse produkter i sit hår.
Der vil det være fordelagtigt at bruge en shampoo, der tilfører dit hår fugt og proteiner. Du bør hvis du har tørt hår vælge en shampooen med plejende mineraler og proteiner, som hjælper med at opbygge, fugte og give dit hår glans.
Måske du vil give dit hår lidt mere volume, så bør du vælge en, der hjælper på dette problem.

Pas på ved skadet hår og tør hovedbund

Hvis din hovedbund er fyldt med skæl, eksem eller måske psoriasis, der klør og er irriteret, skal du vælge en shampoo, der behandler og lindrer dette.
Også hvis du får farvet eller bleget dit hår, oplever ofte at du har skadet og tørt hår, kan du med fordel vælge en shampoo, men også en balsam, der specifikt er tilpasset farvet eller bleget hår. Der findes også masser af shampooer, der netop virker nærende og plejende på farvet hår.
Bruger du føntørrer og andre ting, der udsætter dit hår for skader, kan du også specifikt vælge din shampoo og balsam hertil.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.