Tilbage

Medicin

Medicin

Som dit foretrukne og lokale online apotek tilbyder vi på dit eget apotek med løsningen dinApoteker.dk alle typer også af håndkøbsmedicin.
Du kan på siden finde alle de produkter, som de danske myndigheder har godkendt til lovligt salg i Danmark.
Det er for din sikkerheds skyld, at myndighederne sorterer "skidt fra kanel" - Og trygheden får du ved - som altid - at du her på dinApoteker.dk handler med dit lokale apotek og iøvrigt med nøjagtigt de samme produkter, som de anbefaler.

567 Produkter
Sorter efter:

Håndkøbsmedicin

Håndkøbslægemidler er lægemidler, hvor Lægemiddelstyrelsen dvs den officielle højeste myndighed i Danmark har vurderet, at du skal have mulighed for at købe dem på apoteket uden recept.
Vi fører selvfølgelig alle godkendte håndkøbslægemidler på dinApoteker.dk

Ufarlig medicin ?

Det er vigtigt at pointere, at selvom håndkøbsmedicin ikke er receptpligtig, betyder det ikke samtidig, at medicinen er uden bivirkninger eller er uskadelig.

Fælles regler i EU ?

Det kan i øvrigt godt virke bemærkelsesværdigt, at myndighederne i de forskellige lande i EU ikke har samme holdning til om et lægemiddel kan sælges uden recept.
Hvad der vurderes i Sverige eller Tyskland at kunne medvirke fare, gør det ikke nødvendigvis i Danmark - og omvendt.

Nøje overvågning

Men myndighederne og lægernes, apotekernes systematiske indberetning af situationer, hvor de har oplevet at deres patienter eller kunder har oplevet uhensigtsmæssig brug af lægemidlerne. Dertil kommer den indberetningspligt læger og apoteker er pålagt af myndighederne. Vi skal således indberette til myndighederne, hvis vi observerer eller får kendskab til, hvad der KUNNE være hidtil ukendte bivirkninger ved lægemidler, herunder håndkøbslægemidler. Alt i alt ordninger og systemer, der bevirker at der er rigtig godt styr på området.

Patientsikkerhed i højsædet

Vi oplever jævnligt, at et lægemiddel igen kommer på recept, og i mere sjældne tilfælde, at myndighederne helt forbyder et lægemiddel. Det viser netop, at systemet ikke er statisk, men hele tiden bliver tilpasset danskernes brug og risikoen for pateitnskade på grund af fejlbrug, misbrug eller uforståelige indlægssedler er altså også prioriretet højt.
Patientsikkerhed er i fokus - til gavn for os alle.

Indlægssedlen

Husk at læse - eller i det mindste at skimme - indlægssedlen igennem hvis du har købt ny håndkøbsmedicin for at sikre, at den er egnet til din anvendelse. Og gem indlægssedlen, hvis du senere kommer i tvivl. Du kan se de nyeste opdaterde indlægssedler på myndighedernes hjemmeside indlaegssedler.dk.
Det er de samme tekster, du finder, når du klikker på lægemidlet her på DinApoteker.dk.
Vores løsning er linket op, så det ALTID er den nyeste og senest godkendte information, du kan læse for hvert eneste lægemiddel. Det er trods alt sikkerheden for dig og dine kære, det drejer sig om.

Kommer du i tvivl?

Er du usikker, kan du altid hente hjælp og spørge vores dygtige og veluddannede fagpersonale.
Du kan komme ind på dit lokale apotek - du kan ringe til os - eller du kan skrive anonymt til os på chatten. Den er åben hele døgnet.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.