Tilbage
Tilpas udvalg

Stikpiller

Her ser du apotekets store håndkøbssortiment til lettere smertelindring uden recept.
Man vælger ofte et smertestillende middel i stikpiller (de såkaldte suppositorier), der skal indføres i endetarmen, hvis man har svært ved at synke, er blevet opereret i munden. Også hos børn, som man bare ikke kan få midlerne i.
Har du spørgsmål eller brug for et godt råd, så kig ned på dit lokale apotek eller skriv til os på chatten.

4 Produkter
Sorter efter:

Stikpiller eller suppositorier mod smerter


Her finder du det fulde sortiment af smertestillende stikpiller i håndkøb.
Stikpiller til indføring i endetarmen kan være at foretrække i mange situatoner. Det kan være, hvor lægemidlet har en meget gennemtrængende smag - og patienten f.eks. p.g.a. operation i munden og hals ikke kan synke tabletter. Ligeså kan det være en fordel ved febrile eller patienter der plages af med kvalme og gentagne opkastninger.

Følg brugsanvisningen


Når du skal vælge blandt de mange smertestillende lægemidler, er det vigtigt, at du indtager det efter brugsanvisningen. Og det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der er forskel på dosering til børn og voksne.

Håndkøbslægemidler kan sagtens være farlige


Selv om den smertestillende medicin du kan købe i håndkøb ikke kræver recept, er der begrænsninger du skal være opmærksom på, hvis du lider af andre sygdomme. Har du spørgsmål til valg af rette smertestillende lægemiddel i håndkøb, er du altid velkommen til at henvende dig på dit lokale apotek eller du kan skrive til DinApoteker.dk. Chatten er åben hele døgnet.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.