Tilbage
Du handler her: Nibe Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Stikpiller

Her ser du apotekets store håndkøbssortiment til lettere smertelindring uden recept.
Man vælger ofte et smertestillende middel i stikpiller (de såkaldte suppositorier), der skal indføres i endetarmen, hvis man har svært ved at synke, er blevet opereret i munden. Også hos børn, som man bare ikke kan få midlerne i.
Har du spørgsmål eller brug for et godt råd, så kig ned på dit lokale apotek eller skriv til os på chatten.

4 Produkter
Sorter efter:
 • Pinex junior supp.125 mg

  stikpiller mod smerter

  10 stk. stikpiller

  Varen kan ikke skaffes
  33,15 kr
 • Pinex junior supp. 250 mg

  Mod smerter og feber

  10 stk. stikpiller

  Varen kan ikke skaffes
  30,95 kr

Stikpiller eller suppositorier mod smerter


Her finder du det fulde sortiment af smertestillende stikpiller i håndkøb.
Stikpiller til indføring i endetarmen kan være at foretrække i mange situatoner. Det kan være, hvor lægemidlet har en meget gennemtrængende smag - og patienten f.eks. p.g.a. operation i munden og hals ikke kan synke tabletter. Ligeså kan det være en fordel ved febrile eller patienter der plages af med kvalme og gentagne opkastninger.

Følg brugsanvisningen


Når du skal vælge blandt de mange smertestillende lægemidler, er det vigtigt, at du indtager det efter brugsanvisningen. Og det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der er forskel på dosering til børn og voksne.

Håndkøbslægemidler kan sagtens være farlige


Selv om den smertestillende medicin du kan købe i håndkøb ikke kræver recept, er der begrænsninger du skal være opmærksom på, hvis du lider af andre sygdomme. Har du spørgsmål til valg af rette smertestillende lægemiddel i håndkøb, er du altid velkommen til at henvende dig på dit lokale apotek eller du kan skrive til DinApoteker.dk. Chatten er åben hele døgnet.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.