Tilbage
Tilpas udvalg

Til hud, hår og negle

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter med det formål at gavne hud, hår og negle Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

58 Produkter
Sorter efter:

Hud, hår og negle

Der er mange ting, du selv kan gøre for at få en smukkere hud, fyldigere hår og stærkere negle.

1. Drik sunde juicer

Når du skal pleje dit hår, er det godt at du får friskpressede juicer med masser af bladgrønt og gerne kålsorter.

2. Vitaminmangel

Mangel på B-vitaminer, specielt B6, men også biotin, inositol og folsyre, påvirker både hudens, hårets og neglenes tilstand. Du kan øge dit indtag ved at spise rigeligt med bønnespirer, nødder, grønkål, champignoner, brune ris, tang, mørkegrønne salater, majs og ærter. Tag gerne et tilskud i form af B-vitamin-kompleks. Stress, kaffe og rygning fører til mangel på B-vitamin.. ”Moderne” fødevareforarbejdning ødelægger ofte det naturlige indhold af B-vitaminer.

3. Mangel på mineraler

Mangel på mineralerne magnesium, silicium, jern og zink går ud over hud, hår og negle. Mange kvinder oplever at få store forandring i håret, når de ammer, fordi kroppen bruger så mange mineraler i ammeprocessen, specielt zink.

4. Massér hårbunden

Du kan stimulere hårrødderne ved at massere hovedbunden med sunde olier som eksempelvis jojobaolie, når du bader.

5. Husk de essentielle fedtsyrer

Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer er vigtige stoffer, når du vil have smuk, blød hud med glød. De fleste mennesker får nok omega-6-fedtsyrer i kosten, men tag et tilskud af i hvert fald omega-3-tilskud i form af fiskeolie eller hørfrøolie.

6. Stabiliser blodsukkerniveauet

Det er klogt at holde blodsukkerniveauet stabilt. Store udsving påvirker talgproduktionen, hvilket bevirker fedtet hår.
Sørg for at få masser af motion, og spis lavglykæmiske fødevarer, så kulhydraterne er længere om at optages i fordøjelseskanalen. Det lyder lettere sagt end gjort, men mange oplever, at stress, allergier eller hormonel ubalance påvirker deres hår.
Kig på din livsstil - Er du i en stresset periode? Drikker du for meget? Ryger du?
Så er der noget at hente dér!

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.