Tilbage
Du handler her: Løve Apoteket Vonsildvej - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Håndpleje

På DinApoteker.dk kan du kigge i apotekets store produktkatalog med håndplejeprodukter i alle prisklasser. Du kan derfor i fred og ro udvælge lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe på dit lokale apotek.

142 Produkter
Sorter efter:

Her får du DinApoteker.dk ´s 4 gode råd til perfekte hænder:


1. Fugt


Vælg en "fugtmaske" til hænderne. Det er handsker mættet med fugtgivende ingredienser. Du kan bruge en fugtmaske til hænderne, før du går i seng om aftenen, eller hvis du skal i byen og gerne vil have bløde og velplejede hænder.

2. Håndcreme


Smør dine hænder flere gange om dagen. Mange hænder lider under, at de bliver tørret ud af håndvask og rengøring og så huden kommer til at mangle fugt.

3. Solfaktor


Dine hænder er i dagslyset lige så meget som dit ansigt, så husk at bruge solbeskyttelse på hænderne - ikke mindst i forårs- og sommermånederne. Solens stråler får dine hænder til at ældes hurtigere. De får solskader (leverpletter) og bliver rynkede at se på - ligesom dit ansigt. Brug derfor en håndcreme, som indeholder SPF.

4. Husk neglepleje


Velplejede negle er en del af en velplejet hånd. Negle kan ikke lide kulde og for meget vand. Så glem ikke at beskytte og pleje dem. Brug eventuelt en neglelak, som både styrker og beskytter dine negle, og får dem til at se smukke og blanke ud.

Og til sidst: Vask dine hænder i lunkent vand, og brug en håndcreme efter håndvask. Håndcreme tilfører fugt til dine hænder og beskytter dem mod udtørring.
Husk i øvrigt, at cremen bør være tørret helt ind, før du rører dit tøj og andet tekstil, for en del solfiltre kan smitte af misfarve tøj og håndklæder.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.