Tilbage
Tilpas udvalg

Håndpleje

På DinApoteker.dk kan du kigge i apotekets store produktkatalog med håndplejeprodukter i alle prisklasser. Du kan derfor i fred og ro udvælge lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe på dit lokale apotek.

128 Produkter
Sorter efter:

4 gode råd til perfekte hænder:

1. Giv fugt

Vælg en "fugtmaske" til hænderne. Det er handsker mættet med fugtgivende ingredienser. Du kan bruge en fugtmaske til hænderne, før du går i seng om aftenen, eller hvis du skal i byen og gerne vil have bløde og velplejede hænder.

2. Brug håndcreme

Smør dine hænder med håndcreme flere gange om dagen. Mange hænder lider under, at de bliver tørret ud af håndvask og rengøring og så huden kommer til at mangle fugt.

3. Husk solfaktor

Dine hænder er i dagslyset lige så meget som dit ansigt, så husk at bruge solbeskyttelse på hænderne - ikke mindst i forårs- og sommermånederne. Solens stråler får dine hænder til at ældes hurtigere. De får solskader (leverpletter) og bliver rynkede at se på - ligesom dit ansigt. Brug derfor en håndcreme, som indeholder SPF.

4. Husk neglepleje

Velplejede negle er en del af en velplejet hånd. Negle kan ikke lide kulde og for meget vand. Så glem ikke at beskytte og pleje dem. Brug eventuelt en neglelak, som både styrker og beskytter dine negle, og får dem til at se smukke og blanke ud.

Og til sidst: Vask dine hænder i lunkent vand, og brug en håndcreme efter håndvask. Håndcreme tilfører fugt til dine hænder og beskytter dem mod udtørring.
Husk i øvrigt, at cremen bør være tørret helt ind, før du rører dit tøj og andet tekstil, for en del solfiltre kan smitte af misfarve tøj og håndklæder.

 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.