Tilbage
Tilpas udvalg

Tåbeskyttelse

Kender du til nedgroede negle og andre problemer med tæerne? På DinApoteker.dk kan du finde hjælp hvis du døjer med knyster, hammertå, mangler en tåspreder eller andet i den genre. Kig kataloget igennem - og finder du ikke, hvad du søger, så er vi på det lokale apotek altid i nærheden.

17 Produkter
Sorter efter:

Tåbeskyttere beskytter og lindrer smerter i forbindelse med ligtorne, hammertå, skæv storetå og knyster/hallux valgus ved at aflaste trykket. Tåhætter fordeler trykket fra dine sko og fra de andre tæer, så du får mindre ondt. Tå-beskytterne nedsætter gnidninger, friktion og stød.

Vedvarende gnidninger og tryk kan forårsage ligtorne, som ganske enkelt er en fortykkelse af huden. Tåbeskytteren beskytter tæerne, giver øjeblikkelig smertelindring og medvirker til at ligtorne forsvinder.

En tåbeskytter kan vaskes i hånden og genbruges.

Tåbeskyttere fås i flere størrelser.

Du bør ikke anvende tåbeskytteren på beskadiget hud.

Hvis du har gigt, sukkersyge/diabetes og nervesygdommen neuropati i benene eller sår, der ikke læges, bør du rådføre dig med læge eller fodterapeut inden brug. Og du bør derefter regelmæssigt holde øje med dine fødder og tæer.
Tåhætter anvendes ved behov – og kan anvendes under dine strømper.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.