Tilbage

Pels- og hudpleje

Ved at kigge hjemmefra på DinApoteker.dk kan du nærmere undersøge, hvilke produkter du finder på dit lokale apotek til pelspleje og pleje af dit kæledyrs hud. På DinApoteker.dk kan du hjemmefra undersøge mere om dit lokale apoteks udvalg til pelspleje og pleje af huden hos dit kæledyr. Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden.

15 Produkter
Sorter efter:

Giv dit kæledyr en flottere pels

Undersøgelser viser, at pels- og hudproblemer samt allergi er den næstmest hyppige årsag til besøg hos dyrlægen. Det overgås kun af generelle sundhedsundersøgelse og vaccination. Det er ret tankevækkende.

Problemer med hud og pels er således et stort problem for mange af vore kæledyr. Det skal tages alvorligt, da manglende pleje og behandling er generende og faktisk kan forkorte dyrets levetid - og med sikkerhed mindske det velbefindende, vi som ejere bør søge at sikre.

Godt nok kan man ikke kurere kæledyrets allergi, men man bør gøre hvad der er muligt for at minimere de gener og mindske risikoen for følgesygdomme.

LÆS OGSÅ: Fjern lopper og lus fra din hund

Shampoo kan gøre forskel

Hvis du bader og vasker med en shampoo udviklet specielt til hud og pels hos dit kæledyr, tilfører du huden vigtige ingredienser. Som ved os tobenede kan indholdsstoffer i plejemidler afhjælpe problemer med tør, irriteret, fedtet eller uren hud.

Hvis din hund, kat eller hest har hudproblemer bør vask med en plejende shampoo være første forsøg på at afhjælpe problemerne.

Shampooen påvirker jo huden på dyrets og i dens pels.

Du skal naturligvis altid følge brugsanvisningen, for at opnå det bedste resultat.

Du finder både shampoo og fugtgivende midler til hund og kat, og de er tilpasset hudens og pelsen hos dyrene.

Apoteket kan hjælpe dit kæledyr

Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden. Du må selvfølgelig også kontakte os på DinApoteker.dk på chatten.

Ofte stillede spørgsmål om pleje af kæledyr:

Hvordan vasker jeg mit kæledyr?

Først gennemvædes pelsen grundigt med lunkent vand.Den anbefalede mængde shampoo hældes op, påføres og masseres ind i pelsen. Vi anbefaler at du vasker dyret med shampoo to gange, og lad shampooen sidde og virke gerne i 5-10 minutter anden gang. Dernæst skylles pelsen godt igennem med lunkent vand. Mange kæledyr nyder at blive føntørret og børstet efterfølgende. Til sidst fugtes huden med balsam.

Hvilken pleje skal jeg give mit kæledyr?

Det er vigtigt, at du regelmæssigt giver dit kæledyr pleje. Generelt er de vigtigste punkter: Tand- og mundpleje, god ernæring, pleje af pels og pleje af poter.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.