Tilbage
Du handler her: Nørre Aaby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Pels- og hudpleje

Ved at kigge hjemmefra på DinApoteker.dk kan du nærmere undersøge, hvilke produkter du finder på dit lokale apotek til pelspleje og pleje af dit kæledyrs hud. På DinApoteker.dk kan du hjemmefra undersøge mere om dit lokale apoteks udvalg til pelspleje og pleje af huden hos dit kæledyr. Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden.

22 Produkter
Sorter efter:

Undersøgelser viser, at pels- og hudproblemer samt allergi er den næstmest hyppige årsag til besøg hos dyrlægen. Det overgås kun af generelle sundhedsundersøgelse og vaccination. Det er ret tankevækkende.

 

Problemer med hud og pels er således et stort problem for mange af vore kæledyr. Det skal tages alvorligt, da manglende pleje og behandling er generende og faktisk kan forkorte dyrets levetid - og med sikkerhed mindske det velbefindende, vi som ejere bør søge at sikre.

 

Godt nok kan man ikke kurere kæledyrets allergi, men man bør gøre hvad der er muligt for at minimere de gener og mindske risikoen for følgesygdomme.

Shampoo kan gøre forskel

Hvis du bader og vasker med en shampoo udviklet specielt til hud og pels hos dit kæledyr, tilfører du huden vigtige ingredienser. Som ved os tobenede kan indholdsstoffer i plejemidler afhjælpe problemer med tør, irriteret, fedtet eller uren hud.

Hvis din hund, kat eller hest har hudproblemer bør vask med en plejende shampoo være første forsøg på at afhjælpe problemerne.

Shampooen påvirker jo huden på dyrets og i dens pels.

Du skal naturligvis altid følge brugsanvisningen, for at opnå det bedste resultat.

Du finder både shampoo og fugtgivende midler til hund og kat, og de er tilpasset hudens og pelsen hos dyrene.

Hvordan vasker jeg mit kæledyr?

Først gennemvædes pelsen grundigt med lunkent vand.Den anbefalede mængde shampoo hældes op, påføres og masseres ind i pelsen.

Vi anbefaler at du vasker dyret med shampoo to gange, og lad shampooen sidde og virke gerne i 5-10 minutter anden gang.

Dernæst skylles pelsen godt igennem med lunkent vand. Mange kæledyr nyder at blive føntørret og børstet efterfølgende.

Til sidst fugtes huden med balsam.

Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden. Du må selvfølgelig også kontakte os på DinApoteker.dk på chatten.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.