Tilbage
Tilpas udvalg

Kosttilskud til børn

På DinApoteker.dk finder du gode seriøse kosttilskud til børn. Det bedste er at barnet får en alsidig kost. Men vi kender nok alle til perioder, hvor barnet i mangel af bedre får en vitamintablet for at sikre, at det får de anbefalede næringsstoffer og vitaminer. Du finder det største sortiment hos os. Men kosttilskud skal ikke erstatte god kost! Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

107 Produkter
Sorter efter:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.