Tilbage
Tilpas udvalg

Til kvinder

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter tilpasset kvindens behov. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

69 Produkter
Sorter efter:

Sølvlysrod

Drogen består af et ekstrakt af rhizomet af Sølvlys Cimicifugae racemosa. Rhizomet indeholder bl.a. triterpenglykosider, herunder actein og cimicifugosid, som reducerer LH i blodet.

Anvendelse

Naturlægemiddel til lindring af hedestigninger og svedeture i forbindelse med klimakteriet.

Effekt

En analyse af klinisk kontrollerede undersøgelser kunne ikke finde evidens for effekt af sølvlysrod på klimakterielle symptomer hos kvinder i og efter menopausen.
En anden metaanalyse fandt imidlertid, at sølvlysrod kunne nedsætte klimakterielle vasomotoriske symptomer sammenlignet med placebo.

Bivirkninger

Bivirkningerne er sjældne. Der er rapporteret bivirkninger fra mave og tarm, som kvalme og diarré, hudreaktioner (bl.a. udslæt, nældefeber og kløe), ansigtshævelser og brystspænding.
Patienter opfordres derfor til at stoppe med at bruge sølvlysrod og søge læge, hvis de får symptomer, som kan tyde på leverskader (træthed, appetitløshed, gulfarvning af huden og øjet eller kraftige smerter i den øvre del af maven med kvalme og opkastninger eller mørkfarvet urin). >/br>

Salvie

Salvie er af Læbeblomstfamilien (Lamiaceae eller Labiatac). De gamle romere anvendte salvie som krydderurt i mange italienske køkkener
Salvieblade indeholder op til 2,5% æterisk olie, der bl.a. består af thujon, salviol og kineol, desuden forekommer store mængder garvesyre, bitterstoffer og nikotinsyreamid.
Salvie anvendes mod fordøjelsesforstyrrelser og virker svedhæmmende.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.