Tilbage
Tilpas udvalg

Aftersun

Her på DinApoteker.dk finder du nemt rundt i apotekets sortiment af aftersun, lotions til brug efter nogle timer i solen. Du kan vælge og beslutte dig i fred og ro - uden stress. Vi har både til voksne og børn - og du kan finde noget, der køler befriende. Vil du dufte, så må du en tur ned omkring os på dit lokale apotek. Så er det godt, vi ikke er langt væk.

22 Produkter
Sorter efter:

Efter du har nydt solen:

Når du kommer hjem efter at have været ude og nyde solen, bør du tilføre fugt og med aftersun, der også kan afkøle dig. Ofte indeholder aftersun B-vitaminet Pantenol, der hjælper huden med at hele, og aloe vera, der dulmer irriteret og hjælper med rødmet hud.
Sørg for at drikke rigeligt til at erstatte den mængde væske, du har svedt ud.
Det kan være en god ide at tage med et salt- eller mineraltilskud, hvis du har svedt rigtig meget.
Og bliver du efterfølgende dårlig, så tag den med ro - og sørg for passende afkøling
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.