Tilbage
Tilpas udvalg

Vat og vatpinde

I fred og ro kan du undersøge vores sortiment på DinApoteker.dk . Du finder et stort udvalg indenfor vat og vatpinde til dagligdags brug - og til særlige behov. Find varerne her på siden vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

18 Produkter
Sorter efter:

Har du behov for vat, vatpinde eller vatrondeller, finder du dem på DinApoteker.dk

Vores vat er klassisk rent bomuld. Vores vat er skånsomt behandlet. Du kan vælge mellem vandsugende eller vandskyende vat. Skal du bruge vattet i øregangen for at undgå at vand trænger ind, skal du selvfølgelig bruge vandskyende vat. Dette bruges ligeledes, når du benytter øredråber, der skal virke inden i øregangen.

Du kan vælge mellem vatpinde i træ, miljøvenligt komprimeret papir eller plast. Vælger du træ, er pinden ikke fleksibel og eftergivelig. Vi anbefaler altid at du bruger bløde vatpinde til børn. Disse er traditionelt lavet i plast, men senest kan du vælge et biologisk nedbrydeligt miljøvenligt papirmateriale.

Du skal aldrig bruge for mange kræfter, når du bruger en vatpind, for du kan komme til at skade øregangen, hvis du trykker for hårdt.
Vatrondellerne er lavet af bomuldsfrotté.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.