Tilbage
Tilpas udvalg

Vat og vatpinde

I fred og ro kan du undersøge vores sortiment på DinApoteker.dk . Du finder et stort udvalg indenfor vat og vatpinde til dagligdags brug - og til særlige behov. Find varerne her på siden vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

18 Produkter
Sorter efter:

Har du behov for vat, vatpinde eller vatrondeller, finder du dem på DinApoteker.dk

Vores vat er klassisk rent bomuld. Vores vat er skånsomt behandlet. Du kan vælge mellem vandsugende eller vandskyende vat. Skal du bruge vattet i øregangen for at undgå at vand trænger ind, skal du selvfølgelig bruge vandskyende vat. Dette bruges ligeledes, når du benytter øredråber, der skal virke inden i øregangen.

Du kan vælge mellem vatpinde i træ, miljøvenligt komprimeret papir eller plast. Vælger du træ, er pinden ikke fleksibel og eftergivelig. Vi anbefaler altid at du bruger bløde vatpinde til børn. Disse er traditionelt lavet i plast, men senest kan du vælge et biologisk nedbrydeligt miljøvenligt papirmateriale.

Du skal aldrig bruge for mange kræfter, når du bruger en vatpind, for du kan komme til at skade øregangen, hvis du trykker for hårdt.
Vatrondellerne er lavet af bomuldsfrotté.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.