Tilbage
Tilpas udvalg

Hjemmetests

På DinApoteker kan du se, hvad vi på dit lokale apotek har i sortiment til "hjemmetest". Udviklingen går i retning af, at vi alle bliver mere interesserede i at teste os selv for sygdomme og småskavanker. Du kan her se vores udvalg af tests.

158 Produkter
Sorter efter:

Her kan du se, hvad vi på dit lokale apotek har til hjemmetest. Listen er alenlang. Og bredden af hjemmetest og hvad de kan afgøre bliver kun længere i fremtiden. Og kvaliteten og nøjagtigheden forbedres jævnligt.

Hvad enten du er på jagt efter noget så simpelt som et termometer, en graviditetstest, ægløsningstest, teststrimler til påvisning af stoffer i urin eller blod. 
Narkotest til at påvise, om en person er påvirket af euforiserende stoffer, teststrimler til måling af surhedsgrad (pH) i væsker, Måling af UV-lys i solens stråler findes du også.
Hertil biologiske test til at fastslå sygdomme eller tilstande, som eksempelvis blodsukkermålingsudstyr, blodtryksapparater, badevægt, eller skridttæller, biologiske test for klamydia, laktoseintollerans, jernmangel, mavesår eller glutenallergi, urinvejsinfektion, CRP eller halsbetændelse, om du har borrelia efter skovflåtbid, er ved at gå ind i overgangsalderen, test for måling af sædkvalitet, nikkeltest til at fastslå tilstedeværelse af nikkel i smykker, knapper eller lignende, blodtypetest.
Listen er alenlang. Og bredden af hjemmetest og hvad de kan afgøre bliver kun længere i fremtiden.


Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.


 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.