Tilbage
Tilpas udvalg

Hjemmetests

På DinApoteker kan du se, hvad vi på dit lokale apotek har i sortiment til "hjemmetest". Udviklingen går i retning af, at vi alle bliver mere interesserede i at teste os selv for sygdomme og småskavanker. Du kan her se vores udvalg af tests.

157 Produkter
Sorter efter:

Her kan du se, hvad vi på dit lokale apotek har til hjemmetest. Listen er alenlang. Og bredden af hjemmetest og hvad de kan afgøre bliver kun længere i fremtiden. Og kvaliteten og nøjagtigheden forbedres jævnligt.

Hvad enten du er på jagt efter noget så simpelt som et termometer, en graviditetstest, ægløsningstest, teststrimler til påvisning af stoffer i urin eller blod. 
Narkotest til at påvise, om en person er påvirket af euforiserende stoffer, teststrimler til måling af surhedsgrad (pH) i væsker, Måling af UV-lys i solens stråler findes du også.
Hertil biologiske test til at fastslå sygdomme eller tilstande, som eksempelvis blodsukkermålingsudstyr, blodtryksapparater, badevægt, eller skridttæller, biologiske test for klamydia, laktoseintollerans, jernmangel, mavesår eller glutenallergi, urinvejsinfektion, CRP eller halsbetændelse, om du har borrelia efter skovflåtbid, er ved at gå ind i overgangsalderen, test for måling af sædkvalitet, nikkeltest til at fastslå tilstedeværelse af nikkel i smykker, knapper eller lignende, blodtypetest.
Listen er alenlang. Og bredden af hjemmetest og hvad de kan afgøre bliver kun længere i fremtiden.


Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.


 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.