Tilbage
Tilpas udvalg

Bleer og tilbehør

På DinApoteker.dk kan du se de produkter, vi på dit lokale apoteks sælger under kategorien bleer og tilbehør til baby og barn. Bemærk også vores vådliggeralarmer - de såkaldt enuresisalarmer til brug for at mindske udfordringerne ved nattevædning. Hvis ikke du kan finde, hvad du søger, så kig ind - vi er jo lige i nærheden.

14 Produkter
Sorter efter:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.