Tilbage
Tilpas udvalg

Hælprodukter

Uanset hvilke hælproblemer du måtte døje med, så kan du på DinApoteker.dk finde hjælp. Du kan her læse vore gode råd om ømme hæle og hælrevner.

Vi har et kæmpe sortiment - og du kan se det hele her. Der er mange fabrikater - så du finder sikkert noget til din pengepung - og til dit behov. Og mangler du hjælp, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig - og der er ikke langt hen til os.

14 Produkter
Sorter efter:

Produkter til pleje af dine hæle

Mange kender til revnede hæle, der ofte ledsages af smerter og gener.
Det er vigtigt at du plejer dine fødder. Er hælene meget tørre og revnede, kan det være en idé at starte ved en fodplejer elle en fodterapeut for at få rettet op på skaderne. Er det ikke så slemt, kan du vælge at bruge en pimpsten, fodfil eller en fodhøvl, men det er ikke altid en god idé, da det kun giver et kortvarigt resultat. Den tørre og hårde hud på hælene vender ofte hurtigt tilbage når du bruger slibemetoden.
Men metoden er god, for at ”komme i bund”
Du kan med fordel starte med et fodbad. Se vore lækre produkter til et langt fodbad, der opbløder den hårde hud på dine hæle - og gør det muligt at nulre en del af det af under eller umiddelbart efter et godt plejende fodbad.

En god fodcreme

En fodcreme er en god måde på lang sigt både at behandle og forebygge tør, hård hud og hælrevner . En god fodcreme opbløder nemlig huden og forebygger for at den bliver tør eller blød.
Har du specielt problemer med hård hud på hælene, kan du smøre et tykt lag på inden du skal i seng, så cremen får lov til at arbejde og trænge ind i huden i løbet af natten.
Du kan også vælge vores ”Gel Footies”, der er strømper til at have på for at binde fugt i huden.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.