Tilbage
Du handler her: Aars Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Sports- og kinesiotape

På DinApoteker.dk finder du let dit lokale apoteks store sortiment af sportstape og kinesiotape. Du finder det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

11 Produkter
Sorter efter:

Kinesiology Tape er en helt fast tape, der øger blodgennemstrømningen i vævet.
Med den øgede blodgennemstrømning heler og forebygger kinesiotape sportsskader. 
Da kinesiotape er åndbar, giver den god støtte til musklerne og reducerer også muskelspændinger.

Efter påsætning bliver tapen siddende i 3-5 dage

Kinesiotape findes i forskellige typer og farver. 

 
Smerterne er din krops måde at fortælle, at du skal være varsom.

Du vil naturligtvis mærke støtten og aflastningen, når du har påsat kinesiotape.
 
Husk at brug alle sportsbind herunder kinesiotape med fornuft - Det aflaster, men får ikke skaden til at forsvinde. Så lyt til din krop.

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge kinesiotape. Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.