Tilbage
Tilpas udvalg

Sportstape og kinesiotape

På DinApoteker.dk finder du let dit lokale apoteks store sortiment af sportstape og kinesiotape. Du finder det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

11 Produkter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål omkring Sportstape og kinesiotape:

Hvad er kinesiotape / sportstape?

Kinesiology tape er en helt fast tape, der øger blodgennemstrømningen i vævet. Med den øgede blodgennemstrømning heler og forebygger kinesiotape sportsskader. Da kinesiotape er åndbar, giver den god støtte til musklerne og reducerer også muskelspændinger. Tapen kaldes typisk også for sportstape.

Hvor lang tid må kinesiotape sidde på huden?

Efter påsætning bliver tapen siddende i 3-5 dage. Kinesiotape findes i forskellige typer og farver. Smerterne er din krops måde at fortælle, at du skal være varsom. Du vil naturligtvis mærke støtten og aflastningen, når du har påsat kinesiotape. Husk at brug alle sportsbind herunder kinesiotape med fornuft. Det aflaster, men får ikke skaden til at forsvinde. Så lyt til din krop. Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge kinesiotape. Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.