Tilbage
Tilpas udvalg

Ernæring til dyr

Her på DinApoteker.dk sætter vi en ære i at kunne hjælpe med også dine kæledyrs ernæring. På DinApoteker.dk kan du hjemmefra kigge på dit lokale apoteks sortiment indenfor smådyrs ernæring. Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden.

25 Produkter
Sorter efter:

Ernæringsprodukter til kæledyr omfatter midler til stabilisering af maven ved tynd mave, diarre og maveinfektioner.

Du finder også de såkaldte lammesutter, sutter og sutteflasker til killinger og hundehvalpe, der af den ene eller anden grund skal have tilført erstatning af moderens mælk.

Vi forhandler tilskudsfoder, hvor kæledyret mangler næringsstoffer som vitaminer og mineraler.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.