Tilbage
Tilpas udvalg

Øvrige hjælpemidler

På DinApoteker.dk kan du se apotekets store udvalg af øvrige hjælpemidler til at lette dagligdagen hos dig eller dine kære. Find hvad du mangler og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig. Og vi står klar tæt på i nærheden af dig!

217 Produkter
Sorter efter:

Med mundbind og ansigtsvisir kan f.eks. du nedsætte risikoen for både at smitte og at blive smittet, hvor bakterier og virus smitter ved ved dråbeinfektion. De kan med fordel anvendes både hvor du selv er smittet og du derfor vil undgå at smitte andre - og hvor du ønsker at beskytte dig mod andres smitte.

 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.