Tilbage
Tilpas udvalg

Medicinske produkter og kemikalier

Kig på DinApoteker.dk, hvis du er på jagt efter dagligdagens problemløsere. Det er her du kan se apotekets sortiment.

19 Produkter
Sorter efter:

I "de gode gamle dage", hvor hvert apotek i landet havde eget laboratorium, og fremstillede flertallet af de lægemidler, der anvendtes af den lokale læge og dyrlæge, havde man til brug i laboratoriet selvfølgelig en lang række kemikalier og aktive stoffer.
Med apotekerlovens ændring, hvor lægemiddelproduktion skulle centraliseres med virkning fra slutningen af 1980´erne og start 1990´erne forsvandt for stort set alle apoteker denne egenproduktion.
Det bevirker selvfølgelig også, at apotekets lagerhold og behov for kemikalier er svundet til nærmest ingenting.

Vi har dog fortsat lidt mest til teknisk brug.

Kan du ikke finde, hvad du søger, må du selvfølgelig kontakte os på dit lokale apotek eller via chatfunktionen her på DinApoteker.dk

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge de få kemikalier, vi fortsat lagerfører eller kan skaffe hjem.

Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.
 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.