Tilbage
Du handler her: Aarhus Viby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Insekt-og myggemidler

Her finder du dit lokale apoteks sortiment i produkter til hjælp mod insekt- og myggestik. Du finder både produkter, der forebygger at du overhovedet bliver stukket, ligesom du kan se, hvad der kan hjælpe, når skaden er sket. Under medicin finder du de lægemidler, som også kan hjælpe dig mod generne efter et insektstik. under hud/lokalbedøvende, ligesom du når du er stukket, kan bruge høfebertabletter til at modvirke kløe og hævelse.

36 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.