Tilbage

Til påsmøring

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets enorme håndkøbssortiment til lettere smertelindring.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Med de nyere midler til påsmøring mod primært ømme muskler og led, kan du i modsætning til traditionel systemisk behandling eksempelvis med tabletter, opnå effektiv smertelindring lige der, hvor du smører det på.
Du undgår derfor de bivirkninger fra maven, der ofte ses, når den samme mængde lægemiddelstof indtages i tabletter.

11 Produkter
Sorter efter:

Smertestillende til påsmøring


Her finder du vores store sortiment af smertestillende håndkøbslægemidler til påsmøring. De er ofte at foretrække hvor det er smerter i muskler og led, der skal behandles. Desuden kan de foretrækkes, hvor patienten f.eks. p.g.a. operation i munden og hals har svært ved at synke tabletter.

Bivirkninger undgås ofte

Hvor virkningen opnåes ved en bestemt mængde lægemiddelstof pr gram muskel, er det let at forstå, at det er en stor fordel, hvis lægemidlet kun skal fordeles i den muskel og ikke i hele patientens krop. Det målretter virkningen – og man risikerer langt færre bivirkninger. Modsat når man tager tabletter, der påvirker hele kroppen, virker smertemidler til påsmøring direkte, hvor de skal virke.
Det er velkendt hos mange brugere, at de smertestillende lægemidler til led- og muskelsmerter ofte ledsages af gener i maven. Det vil man selvfølgelig gerne slippe for, og hvis man kan påsmøre midlet på vævet omkring musklerne leddene, hvor det gør ondt bliver virkningen (og bivirkningerne) lokalt. Benytter man tabletter og anden såkaldt systemisk behandling, bliver lægemiddelstoffet fordelt i hele kroppen. Og så påvirker det også hele kroppen.

Pas på doseringerne

Når du skal vælge blandt de mange smertestillende lægemidler, er det vigtigt, at du indtager det efter brugsanvisningen. Det er vigtigt at du er opmærksom på, at der er forskel på dosering til børn og voksne.

Håndkøbslægemidler kan sagtens være farlige


Selv om den smertestillende medicin du kan købe i håndkøb ikke kræver recept, er der begrænsninger du skal være opmærksom på, hvis du lider af andre sygdomme.
Har du spørgsmål til valg af rette smertestillende lægemiddel i håndkøb, er du altid velkommen til at henvende dig på dit lokale apotek eller du kan skrive til DinApoteker.dk. Chatten er åben hele døgnet.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.