Tilbage
Tilpas udvalg

Tabletter

Her ser du apotekets enorme håndkøbssortiment indenfor tabletter uden recept til lettere smertelindring.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Har du svært ved at sluge tabletter, er der måske hjælp at hente ved at bruge midler enten som stikpiller, til påsmøring eller midler til indtagelse i flydende form.
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du velkommen på dit lokale apotek eller du kan skrive til os på chatten.

28 Produkter
Sorter efter:

Køb hovedpinepiller og andre smertestillende tabletter uden recept

Her på DinApoteker.dk kan du se det fulde sortiment af smertestillende tabletter i håndkøb til bl.a. hovedpine, muskelsmerter og gigt. Du kan få et overblik over sortimentet ved at krydse af i felterne til venstre.

Håndkøbslægemidler kan godt være farlige

Selv om den smertestillende medicin du kan købe i håndkøb ikke kræver recept, er der begrænsninger du skal være opmærksom på, for eksempel også hvis du lider af andre sygdomme.
Har du spørgsmål til valg af rette smertestillende lægemiddel i håndkøb, er du altid velkommen til at henvende dig på dit lokale apotek eller du kan skrive til DinApoteker.dk. Chatten er åben hele døgnet.

Ofte stillede spørgsmål om hovedpinepiller:

Hvilke typer hovedpinepiller findes der?

De mest kendte hovedpinepiller som håndkøb er pamol, paracetamol, kodimagnyl, pinex, panodil og ipren. Men der findes andre typer med forskellig virkning. Se udvalget hos din apoteker her.

Hvor mange hovedpinepiller må man tage?

Når du skal vælge blandt de mange smertestillende lægemidler, er det vigtigt, at du indtager det efter brugsanvisningen. Det er vigtigt at du er opmærksom på, at der er forskel på dosering til børn og voksne. Der findes ikke en generel regel man altid kan følge.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.