Tilbage
Du handler her: Amager Strand Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Tabletter

Her ser du apotekets enorme håndkøbssortiment indenfor tabletter uden recept til lettere smertelindring.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Har du svært ved at sluge tabletter, er der måske hjælp at hente ved at bruge midler enten som stikpiller, til påsmøring eller midler til indtagelse i flydende form.
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du velkommen på dit lokale apotek eller du kan skrive til os på chatten.

31 Produkter
Sorter efter:

”Hovedpinetabletter” og andre smertestillende tabletter uden recept

Her på DinApoteker.dk kan du se det fulde sortiment af smertestillende tabletter i håndkøb til bl.a. hovedpine, muskelsmerter og gigt. Du kan få et overblik over sortimentet ved at krydse af i felterne til venstre.

Følg brugsanvisningen

Når du skal vælge blandt de mange smertestillende lægemidler, er det vigtigt, at du indtager det efter brugsanvisningen. Det er vigtigt at du er opmærksom på, at der er forskel på dosering til børn og voksne.

Håndkøbslægemidler kan godt være farlige

Selv om den smertestillende medicin du kan købe i håndkøb ikke kræver recept, er der begrænsninger du skal være opmærksom på, for eksempel også hvis du lider af andre sygdomme.
Har du spørgsmål til valg af rette smertestillende lægemiddel i håndkøb, er du altid velkommen til at henvende dig på dit lokale apotek eller du kan skrive til DinApoteker.dk. Chatten er åben hele døgnet.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.