Tilbage
Tilpas udvalg

Plastre

Her kan du se og læse om vores store sortiment indenfor nikotinplastre til brug ved rygeophør eller ved ønske reduktion i rygetrang. Du finder forskellige styrker og virkningsvarighed .
Du skal læse brugsanvisningen, men det er også vigtigt, at du har viljen til at ville undvære tobak,hvis din chance for succes skal øges. Du kan med fordel supplere plastre med andre nikotinmidler for at mindske risikoen for tilbagefald. Men et plaster er effektivt til at tage de værste "abstinenser".

10 Produkter
Sorter efter:

Nikotinplaster

Fornuftig basisbehandling i et gennemtænkt rygestop-forløb.
Med et nikotinplaster tilfører du din krop et jævnttilskud af samme mængde nikotin hver time, plastret sidder på din krop.
Du undgår da de værste abstinenssymptomer, der generer de fleste, særligt de første uger efter du har taget sidste hiv. Du får dæmpet den mest intense trang

Der er to slags plastre

Du kan vælge mellem to typer: Det ene er lavet som et døgnplaster – og er særligt velegnet, hvis du oplever at vågne med rygetrang. De første timer på dagen er næste umulige at komme igennem for nogle eks-rygere.

Der er tre styrker

Begge typer findes i tre styrker, så du kan tilpasse behandlingen til, hvor meget du plejede at ryge. Du skal selvfølgelig ikke have for stærkt et plaster, så du ”trapper nikotinbehovet op”, men omvendt er det med til at sikre din succes, hvis du ikke får for lidt. Og sæt mængden af nikotin i plastret op mod, hvor mange år du har røget – og dermed hvor trængende din krop vil være, når du nu er stoppet. Men hvor stærkt et nikotinplaster, du vælger, afhænger af, hvor mange cigaretter du i øjeblikket ryger om dagen.
Plasterbehandling kan med fordel suppleres med et andet middel, der giver dig et hurtigere kick, når du løber ind i næsten uovervindelig rygetrang. I disse ”gennemfald” bør du supplere med noget, der giver en hurtig effekt som for eksempel en resoribletter eller en spray.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.