Tilbage

Plastre

Her kan du se og læse om vores store sortiment indenfor nikotinplastre til brug ved rygeophør eller ved ønske reduktion i rygetrang. Du finder forskellige styrker og virkningsvarighed .
Du skal læse brugsanvisningen, men det er også vigtigt, at du har viljen til at ville undvære tobak,hvis din chance for succes skal øges. Du kan med fordel supplere plastre med andre nikotinmidler for at mindske risikoen for tilbagefald. Men et plaster er effektivt til at tage de værste "abstinenser".

10 Produkter
Sorter efter:

Nikotinplaster

Fornuftig basisbehandling i et gennemtænkt rygestop-forløb.
Med et nikotinplaster tilfører du din krop et jævnttilskud af samme mængde nikotin hver time, plastret sidder på din krop.
Du undgår da de værste abstinenssymptomer, der generer de fleste, særligt de første uger efter du har taget sidste hiv. Du får dæmpet den mest intense trang

Der er to slags plastre

Du kan vælge mellem to typer: Det ene er lavet som et døgnplaster – og er særligt velegnet, hvis du oplever at vågne med rygetrang. De første timer på dagen er næste umulige at komme igennem for nogle eks-rygere.

Der er tre styrker

Begge typer findes i tre styrker, så du kan tilpasse behandlingen til, hvor meget du plejede at ryge. Du skal selvfølgelig ikke have for stærkt et plaster, så du ”trapper nikotinbehovet op”, men omvendt er det med til at sikre din succes, hvis du ikke får for lidt. Og sæt mængden af nikotin i plastret op mod, hvor mange år du har røget – og dermed hvor trængende din krop vil være, når du nu er stoppet. Men hvor stærkt et nikotinplaster, du vælger, afhænger af, hvor mange cigaretter du i øjeblikket ryger om dagen.
Plasterbehandling kan med fordel suppleres med et andet middel, der giver dig et hurtigere kick, når du løber ind i næsten uovervindelig rygetrang. I disse ”gennemfald” bør du supplere med noget, der giver en hurtig effekt som for eksempel en resoribletter eller en spray.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.