Tilbage
Du handler her: Hammershøj Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Plastre

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets enorme håndkøbssortiment indenfor nikotinplastre til brug ved rygeophør eller reduktion i rygetrang. Du finder forskellige styrker og virkningsvarighed . Du skal læse brugsanvisningen, men også at du har viljen til at ville undvære tobak,hvis du skal have en chance for succes. Du kan med fordel supplere med andre nikotinmidler for at mindske risikoen for tilbagefald.

12 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.