Tilbage
Du handler her: Lunderskov Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Mund- og tandprodukter til børn

På DinApoteker.dk finder du let de produkter du kan købe på dit lokale apotek til fornuftig mund- og tandbehandling hos børn. God mund- og tandpleje vigtig for barnet - og barnets trivsel i forhold til kammerater. Du finder det største sortiment hos os. Vi fører produkter for enhver smag - og i alle prisklasser, så alle kan være med. Dit barns tandlæge vil elske dig for det. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

51 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.