Tilbage
Tilpas udvalg

Mand

På DinApoteker.dk finder du mange produkter til mænd. Vi kan som mænd også lide at blive forkælet, få plejet hud og hår med lækre produkter uanset om det er i form af shampooer, balsam, hudlotions, midler til brug før under og efter barbering, deodoranter o.s.v.

Du finder her også produkter til intimt brug. Midler mod inkontinens er hos mange tabuiseret, selv om det plager rigtig mange. Vi sender gerne helt anonymt. Og vi har tavshedspligt.Der er hjælp at hente.

Vi har således mange produkter tiltænkt vore mandlige kunder. Du kan her se, hvilke produkter vi på dit lokale apotek har til netop dig som mand.

251 Produkter
Sorter efter:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.