Tilbage
Tilpas udvalg

Tarmtømning

Her på DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets enorme håndkøbssortiment til tarmtømning. Det er de midler, der anvender inden tarmundersøgelser eller før operationer. Midlerne kan desuden hvis det ønskes anvendes ved akut forstoppelse.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd.
Har du spørgsmål, er vi til at træffe på dit lokale apotek eller du kan skrive til os på chatten.

19 Produkter
Sorter efter:

Midler til tarmtømning

Midler til tarmtømning anvendes hvor der er ønske om udtømning af tarmen. Det kan eksempelvis ske før tarmundersøgelser hos lægen eller på sygehuset eller inden operation. Endeligt kan midler til tarmtømning bruges til akutte og svær, kronisk forstoppelse. De påvirker nerver i hele tarmkanalen og medfører en langt kortere passagetid igennem tyk- og endetarmen.
Der skelnes imellem de midler, der anvendes ved indhældning gennem anus og de midler der indtages gennem munden.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.