Tilbage
Tilpas udvalg

Bad og vask

Det er her på DinApoteker.dk du nemt kan finde alt til brug ved bad og vask. Vi har både til dagligdag og også det mere eksklusive til de særlige lejligheder. For vi har her på dit lokale apotek et stort sortiment. Kig varerne igennem her på siden og find dine favoritter og udvælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

140 Produkter
Sorter efter:

Når du vasker kroppen, gør du det naturligvis for at rengøre den, men det er vigtigt at du bruger produkter, der ikke virker udtørrende på huden. Om du bruger en sæbe, badegel eller en showergel for at vaske kroppen ren og fri for dårlig lugt, er en smag sag.

Men det er vigtigt at du er klar over, at alle sæber ud over skidt og snavs også fjerner det naturlige fedtlag, der normalt er på din hud med det formål at beskytte huden mod bl.a. udtørring.

Du finder her rigtig mange forskellige sæber og vaskeolier, og der er selvfølgelig forskel på dem. Du kan finde både med og uden duft. Så der er til enhver smag og ethvert behov. Nogle foretrækker at kroppen ved og efter brug kommer til at dufte. Mange fås som flydende, men dud kan også finde sæbebarer, til at bruge på kroppen. Du kan se dit lokale apoteks store udvalg, og du finder produkter i alle prisklasser, og der er til alle hudtyper.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.