Tilbage
Tilpas udvalg

Bad og vask

Det er her på DinApoteker.dk du nemt kan finde alt til brug ved bad og vask. Vi har både til dagligdag og også det mere eksklusive til de særlige lejligheder. For vi har her på dit lokale apotek et stort sortiment. Kig varerne igennem her på siden og find dine favoritter og udvælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

139 Produkter
Sorter efter:

Når du vasker kroppen, gør du det naturligvis for at rengøre den, men det er vigtigt at du bruger produkter, der ikke virker udtørrende på huden. Om du bruger en sæbe, badegel eller en showergel for at vaske kroppen ren og fri for dårlig lugt, er en smag sag.

Men det er vigtigt at du er klar over, at alle sæber ud over skidt og snavs også fjerner det naturlige fedtlag, der normalt er på din hud med det formål at beskytte huden mod bl.a. udtørring.

Du finder her rigtig mange forskellige sæber og vaskeolier, og der er selvfølgelig forskel på dem. Du kan finde både med og uden duft. Så der er til enhver smag og ethvert behov. Nogle foretrækker at kroppen ved og efter brug kommer til at dufte. Mange fås som flydende, men dud kan også finde sæbebarer, til at bruge på kroppen. Du kan se dit lokale apoteks store udvalg, og du finder produkter i alle prisklasser, og der er til alle hudtyper.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.