Tilbage
Tilpas udvalg

Ørepropper

Vi har på DinApoteker.dk samlet et overblik over de forskellige ørepropper, du kan finde på dit lokale apotek. Uanset om formålet er at undgå propper i ørerne under flyrejsen, eller om du vil holde vand ude under svømning. Det er også her, du kan se, hvad vi kan tilbyde til at holde støj ude - uanset om det er trafikstøj - eller du skal forsøge at finde ro ved en, der snorker.

44 Produkter
Sorter efter:

På DinApoteker.dk finder du Ørepropper, uanset om du skal beskytte øret mod støj vand eller andet. Vore ekstra lyddæmpende beskytter effektivt mod høj støj. Disse dæmper lyd og er velegnede til at sikre ro og uforstyrret søvn hjemme eller på rejse. Du finder propper i praktisk rejseæske til enten fler- eller engangsbrug .
Har du behov for at undgå ubehag på grund af trykforskelle for eksempel under flyrejser anbefaler vi ørepropper til rejsebrug.

Skal du undgå at der trænger vand ind i øret under eksempelvis badning, finder du også egnede varianter hertil.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.