Tilbage
Tilpas udvalg

Sko- og hælindlæg

DinApoteker.dk viser let vej igennem junglen med skoindlæg og hælindlæg. Du kan bladre i vores store produktkatalog - og du kan se det hele her - i fred og ro. Der er mange fabrikater - så du finder sikkert noget til din pengepung - og til dit behov. Og mangler du hjælp, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig - og der er ikke langt hen til os.

40 Produkter
Sorter efter:

Hæl og skoindlæg

Der er mange, der har behov for fodindlæg, men der er stor forskel på, hvilken type indlæg, der egner sig bedst. Når du lægger et indlæg i dine sko, korrigeres din fodstilling, så dine fødder får en mere naturlig gangafvikling. Det betyder, at du mindsker overbelastningen af ledbrusk, ledbånd, sener og muskler i dine ben og dine fødder.
Et fodindlæg giver således:
Korrektion
Aflastning
Støtte
Ofte vil du med et standard fodindlæg få afhjulpet dine gener. I sjældne tilfælde er det nødvendigt at besøge en bandagist og få speciallavet et helt individuelt fodindlæg.

Har du brug for hjælp?

Har du behov for hjælp til at vælge, hvilket indlæg, der vil gavne netop dine fødder, så kom ind på dit lokale apotek, eller brug chatten her på DinApoteker.dk Har du diabetes eller gigtsygdom, er det særligt vigtigt at du passer godt på dine fødder.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.