Tilbage
Tilpas udvalg

Tests

På Dinapoteker finder du en lang række tests til at tjekke dig og dine kære.

Du finder Covidtests eller selvtest til at afgøre, om du eller nogen i din omgangskreds er smittet med Corona.

Du finder både næsetests og spyttest.

Desuden kan du finde andre selvtests til at dine kropsfunktioner og en lang række andre ting.

Du kan læse om udvalget og målingerne under beskrivelserne under de enkelte produkter.

70 Produkter
Sorter efter:

Du kan her finde de populære Covidtest til selvtest eller næsetest til at tjekke om du er smitet med Corona.

Du kan se, hvad vi på dit lokale apotek har hjemme af testmateriale.

Listen er alenlang. Og bredden af hjemmetest og hvad de kan afgøre bliver kun længere i fremtiden.

Hvad enten du er på jagt efter graviditetstest, ægløsningstest, teststrimler til påvisning af stoffer i urin eller blod. 
Narkotest til at påvise, om en person er påvirket af euforiserende stoffer, teststrimler til måling af surhedsgrad (pH) i væsker, Måling af UV-lys i solens stråler findes du også.
Hertil biologiske test til at fastslå sygdomme eller tilstande, som test for klamydia, laktoseintollerans, jernmangel, mavesår eller glutenallergi, urinvejsinfektion, CRP eller halsbetændelse, om du har borrelia efter skovflåtbid, er ved at gå ind i overgangsalderen, test for måling af sædkvalitet, nikkeltest til at fastslå tilstedeværelse af nikkel i smykker, knapper eller lignende, blodtypetest.
Listen er alenlang. Og bredden af hjemmetest og hvad de kan afgøre bliver kun længere i fremtiden.


Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.


 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.