Tilbage
Du handler her: Waterfront Apotek Hellerup - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Knæbandage

På DinApoteker.dk kan du se dit lokale apoteks store sortiment af bandager til knæet. Du finder det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Du skal vælge størrelse- Kig nærmere i beskrivelserne, og vælg den rette størrelse. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

56 Produkter
Sorter efter:

Knæskader udgør ca 1 ud af 5 skader ved moderne fodbold.
De mest typiske knæskader er:

Korsbånds skader
Skader i menisken
Beskadigelse af ledbånd eller -brusk 

Moderne sport herunder fodbold foregår ofte hurtigt - og mange traditionelle tekniske sportsdiscipliner er nu med mere fysik, mange tætte nærkampe mere kontakt - og vrid. 

Når tempet er højt, udsættes dine knæ for for kraftige belastninger, hvilket let medfører 
overbelastningsskader og vridskader. 
Med et passende knæbind sikres knæet både støtte og også varme, der nedsætter smerter og hjælper med til hurtigere helinger.

Du kan vælge et justerbart knæbind så du slipper for at trække et stramt bind op over dit skadede knæ. 

Du finder også knæforbindinger med skinner i siderne, der har til formål at støte knæet ekstra.
Nogle modeller findes med hul til knæskallen. Dette bevirker, at bindet ikke drejer rundt eller glider ned, og derfor bliver siddende på rette sted.


Dit knæ sidder mellem lårknoglen og skinnebensknoglen. Knæet er meget udsat hvis du forvrider benet eller også styrter.
Også ved slag direkte på knæet er det udsat.

Normalt er funktionen af de to korsbånd at stabilisere dit knæ. Oftest er det forreste korsbånd, der rives over. Sker dette kan skinnebenet komme til at skride fremad i forhold til lårbenet. 
Når det sker, skyldes det ofte, at underben og fod presses ud ad, samtidig med at knæet drejes. Det sker ofte, når foden låses i græsset. 
Ryger et korsbånd, hedder det både operation og derefter genoptræning. Og når træningen genoptages er et knæbind nødvendigt for at få tilstrækkeligt støtte.


Dit knæ har ledbånd på både indersiden og ydersiden. Ofte følger en skade på det indvendige ledbånd af en tackling. Det er selvsagt en af de skader, der oftest sker i fodbold.
Hvis ledbåndet rives helt eller delvist over, kræver det som hovedregel en kortere eller længere fodboldspause samt efterfølgende støtte fra et knæbind.


Menisken fungerer som en slags støddæmpere i knæet. Skader her sker ofte ved vrid, når knæet samtidigt er bøjet. 

Knæet er forsynet med ledbånd på både indersiden og ydersiden. En skade på det indvendige ledbånd opstår typisk i forbindelse med en tackling og er en af de hyppigste fodboldskader. Ofte vil ledbåndet blive delvist revet over, hvilket kræver pause samt støtte fra et knæbind.


Herudover er bruskskader og overbelastningsskader i knæet også klassiske i forbindelse med fodbold. Disse skader afhjælpes med hvile og aflastning - typisk med brug af et støttende knæbind.

Vi anbefaler, at du ved alvorlige sportsskader eller fald altid søger hjælp hos fysioterapeuten.

Det er vigtigt at få fastlagt skadens omfang, ligesom fysioterapeuten er ekspert i genoptræning.


Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.


 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.