Tilbage
Du handler her: Esbjerg Jerne Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Her finder du svar på nogle spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med bestilling og levering. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at rette henvendelse til dinApoteker.dk

Fragt og levering

Under det enkelte apotek kan du se hvilke leveringstyper der tilbydes og hvor meget det koster. Leveringstyper og priser kan være forskellige fra apotek til
apotek.

Returnering eller ombytning

Hvis der er fejl i leverancen, eller varen er beskadiget under transporten, skal du kontakte det apotek, hvor du har hentet varen eller fået den tilsendt fra. Du skal kunne dokumentere, hvor og hvornår en vare er købt, hvis du vil klage over den. Sørger du for, at varen kommer retur til dit apotek, vil apoteket behandle din klage hurtigst muligt.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Når du handler på dinApoteker.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller pengene tilbage.

For varer med begrænset holdbarhed er denne reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles apoteket inden for rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til apoteket, du har handlet med. Søg information på dinapoteker.dk om apotekets adresse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive varens fejl så detaljeret som muligt og mangler samt oplyse ordrenummeret. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Priser

Priser på receptpligtige lægemidler og apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler er de samme for alle apotekerne på dinApoteker.dk. På de lægemidler, der også kan købes andre steder end på apoteket, og apotekets øvrige produkter er der fri prisfastsættelse.

Kan jeg købe ernæringsprodukter på min grønne ernæringsrecept

Din læge kan ikke bestille ernæringsprodukter med tilskud via den elektroniske receptserver og derfor kan du heller ikke se din ernæringsblanket på
dinApoteker.dk. Hvis du ønsker at købe ernæringsprodukterne med tilskud er du derfor nød til at kontakte apoteket personligt.

Hvorfor kan jeg ikke se mine recepter på dinApoteker.dk?
  • Du kan kun se gyldige recepter. Hvis recepten er brugt op eller annulleret, kan du ikke se den.
  • Andre fejl kan forekomme. Kontakt dinapoteker.dk, din læge eller apoteket.

Dinapoteker.dk er en portal, der drives af en række danske apoteker og derfor er det kun de apoteker, du kan handle på. Når du handler vælger du selv hvilket af de medvirkende apotek, du vil handle med.

Hvorfor er det ikke alle apoteker, jeg kan e-handle på?

DinApoteker.dk er en portal, der drives af en række danske apoteker og derfor er det kun de apoteker, du kan handle på. Når du handler vælger du selv hvilket af de medvirkende apotek, du vil handle med.

Hvorfor skal jeg logge mig på for at købe visse smertestillende håndkøbsprodukter?

For at mindske risikoen for fejlagtig brug af paracetamol hos unge mennesker har Lægemiddelstyrelsen lovmæssigt vedtaget, at paracetamol over 10 stk. kun kan købes, hvis man er over 18 år. Da din brugerprofil er kædet sammenmed din NemID, kan systemet, når du er logget ind tjekke din alder.

Typiske spørgsmål om NemID

Hvordan får jeg NemID?

Hvis du ikke allerede har NemID kan du bestille på www.nemid.nu.  Du skal være fyldt 15 år, for at få udstedt en NemID.

Problemer med at logge på med NemID

Problemer med login med NemID kan have flere årsager.

  • NemID kan være under opdatering eller nedbrud. Det vil du kunne læse om på www.nemid.nu. Hjemmesiden rummer de oftest stillede spørgsmål og svar, og det er muligt at få personlig support.
  • Der kan også være problemer med NemID på dinapoteker.dk. Kontakt dinapoteker.dk hvis NemID melder om stabil drift

Problemer med NemID

Dit NemID er kun sat op til brug i din netbank. Du kan ændre opsætningen på NemID's hjemmeside, så du også får adgang til private og offentlige hjemmesider.

chat
Chat
med en apoteker
Du chatter altid med en uddannet farmaceut ell. apoteker, på den måde er du sikker på at få den bedste vejledning.