Tilbage

SPØRGSMÅL OG SVAR

Her finder du svar på nogle spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med bestilling og levering. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at rette henvendelse til dinApoteker.dk

Fragt og levering

Under det enkelte apotek kan du se hvilke leveringstyper der tilbydes og hvor meget det koster. Leveringstyper og priser kan være forskellige fra apotek til apotek.

Priser

Priser på receptpligtige lægemidler og apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler er de samme for alle apotekerne på dinApoteker.dk. På de lægemidler, der også kan købes andre steder end på apoteket, og apotekets øvrige produkter er der fri prisfastsættelse.

Kan jeg købe ernæringsprodukter på min grønne ernæringsrecept

Din læge kan ikke bestille ernæringsprodukter med tilskud via den elektroniske receptserver og derfor kan du heller ikke se din ernæringsblanket på dinApoteker.dk. Hvis du ønsker at købe ernæringsprodukterne med tilskud er du derfor nød til at kontakte apoteket personligt.

Hvorfor kan jeg ikke se mine recepter på dinApoteker.dk?
  • Du kan kun se gyldige recepter. Hvis recepten er brugt op eller annulleret, kan du ikke se den.
  • Andre fejl kan forekomme. Kontakt dinapoteker.dk, din læge eller apoteket.
Dinapoteker.dk er en portal, der drives af en række danske apoteker og derfor er det kun de apoteker, du kan handle på. Når du handler vælger du selv hvilket af de medvirkende apotek, du vil handle med.
Hvorfor er det ikke alle apoteker, jeg kan e-handle på?
DinApoteker.dk er en portal, der drives af en række danske apoteker og derfor er det kun de apoteker, du kan handle på. Når du handler vælger du selv hvilket af de medvirkende apotek, du vil handle med.
Hvorfor skal jeg logge mig på for at købe visse smertestillende håndkøbsprodukter?
For at mindske risikoen for fejlagtig brug af paracetamol hos unge mennesker har Lægemiddelstyrelsen lovmæssigt vedtaget, at paracetamol over 10 stk. Kun kan købes, hvis man er over 18 år. Da din brugerprofil er kædet sammenmed din NemId, kan systemet, når du er logget ind tjekke din alder.

Typiske spørgsmål om Mit-ID

Hvordan får jeg Mit-ID?
Hvis du ikke allerede har Mit-ID kan du bestille på www.mitid.dk.  Du skal være fyldt 15 år, for at få udstedt en Mit-ID.
Problemer med at logge på med Mit-ID
Problemer med login med Mit-ID kan have flere årsager.
  • Mit-ID kan være under opdatering eller nedbrud. Det vil du kunne læse om på www.mitid.dk Hjemmesiden rummer de oftest stillede spørgsmål og svar, og det er muligt at få personlig support.
  • Der kan også være problemer med Mit-ID på dinapoteker.dk. Kontakt dinapoteker.dk hvis Mit-ID melder om stabil drift
Efterregistrering af Sygesikring Danmark
Har du glemt at oplyse, at du er medlem af Danmark, kan du gøre det under ”Mine sider”. I venstremenuen klikker du på  ”Tilknyttede personer”, hvor du kan efterregistrere Medlem af sygesikringen Danmark.
Tilknyt en pårørendes profil fx. et barn, en ven eller en forælder
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.