Tilbage
Tilpas udvalg

Sprøjter & Engangssprøjter

Mangler du engangssprøjter? På DinApoteker.dk kan du se apotekets sortiment indenfor af engangssprøjter. Find hvad du mangler og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig. Og vi står klar tæt på i nærheden af dig!

31 Produkter
Sorter efter:

Engangssprøjter og sprøjter til indsprøjtning eller injektion af medicin? Her er apotekets store sortiment.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring engangssprøjter:

Hvor kan man købe engangssprøjter?

Hvis du leder efter engangssprøjter, har du et par forskellige muligheder. Du kan købe dem online, på et apotek eller i en medicinbutik. Priserne varierer afhængigt af hvor du køber dem, men du kan typisk finde dem for omkring 10 kr. pr. sprøjte. Husk, at du også skal købe nåle separat. Vi har et stort udvalg her på dinapoteker.dk.

Kan engangssprøjter genbruges?

Engangssprøjter er designet til engangsbrug, men nogle gange genbruges de. Dette kan ske, når der er mangel på sprøjter, eller når folk ikke har tid/råd til at købe nye. Genbrug af sprøjter er ikke sikkert og kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Husk derfor at skylle dem grundigt, hvis de ønsker at genbruge en engangssprøjte.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.