Tilbage
Tilpas udvalg

Fodcremer

DinApoteker.dk Her finder nemt hvad dine fødder har rigtig godt af. Intet er bedre end velplejede fødder! Vi har lækre midler i alle prisklasser og til alle behov. Dine fødder vil elske dig for det Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

36 Produkter
Sorter efter:

Fodcreme

Fodcreme er vigtig til at pleje dine fødder. Det er kun fornuftigt at huske at pleje og beskytte vores fødder. Det er noget som er nemt at glemme. Husk at velplejede fødder bærer dig rundt hele dagen og efter en hård dag, så fortjener fødderne lidt omsorg. Lider du af tør og irriteret hud, opstår der lettere revner på hælene, og det er meget ubehageligt og kan faktisk gøre temmelig ondt.
Du skal vælge en fodcreme, som passer til din fødder. Har du mest brug for en creme, der smører tørre fødder, en der lindrer hævelse af fødder og underben efter en lang dag på jobbet, en fodcreme der hjælper med til at opløse hård hud eller en creme som er udviklet specielt til hæle med revner?

Gode råd mod hård og tør hud på fødderne

Undgå om muligt at bruge en fodfil. Den er god, hvis dine fødder er skadede, men hvis du bruger den for ofte, laver dine fødder bare mere hård hud.
Vælg den creme eller lotion, som passer til dine fødder; Er det primært mod tør hud, hævede eller kløende fødder eller revnede hæle?
Vælg gerne en forebyggende creme, som bevirker, at den tørre hud ikke hurtigt kommer igen
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.