Tilbage
Tilpas udvalg

Serum

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets stor sortiment indenfor hudserum i alle prisklasser. Uanset om du skal have tilført ekstra fugt til din hud - eller den bare trænger til forkælelse, kan du uanset din hudtype og alder her finde hjælp i lige et produkt, der er tilpasset netop dit behov.. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

Vi forhandler serum fra kendte mærker som Ecooking, Vichy og Avène. Suppler gerne din serum med en dagcreme og natcreme.

96 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.