Tilbage

Serum

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets stor sortiment indenfor hudserum i alle prisklasser. Uanset om du skal have tilført ekstra fugt til din hud - eller den bare trænger til forkælelse, kan du uanset din hudtype og alder her finde hjælp i lige et produkt, der er tilpasset netop dit behov.. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

Vi forhandler serum fra kendte mærker som Ecooking, Vichy og Avène. Suppler gerne din serum med en dagcreme og natcreme.

106 Produkter
Sorter efter:

Serum - det kan du bruge det til

Det er vigtigt at bruge serum, hvis du vil have en sund og ren hud. Serum trænger nemlig længere ind end anden ansigtspleje, og har dermed bedre betingelser for at give en sund hud uden urenheder, rødmen og lignende. 

Sådan bruger du serum

Serum skal bruges på en ren hud, men inden der påføres ansigtscreme eller -olie. 

Følg disse trin, når du bruger serum på din hud:

  1. Rens huden grundigt.
  2. Påfør serum.
  3. Påfør anden ansigtspleje.

Find al hudpleje her

Ofte stillede spørgsmål om serum:

Hvad er serum?

Serum giver fugt til din hud - og hjælper mod diverse hudproblemer. Serum bruges under andre cremer og olier, fordi det trænger længere ind.

Hvorfor bør man bruge serum?

Serum er en af de vigtigste måder at gøre din hud sund på. Det trænger længere ind end cremer og olier, og er derfor det bedste våben mod uren hud og lignende.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.